Grasrotandelen

Gi oss pålitelig inntekt fra Norsk Tipping.

Norsk Tipping gir 7 prosent av spilleinnsatsen din til et lag eller forening. Dette kalles Grasrotandelen. Har du valgt hvilken forening du vil støtte? Haugalandgruppen av NRRL er takknemlig for alle tippere som velger å støtte oss.

Noen vinner en drøy milliard, mange flere vinner en million, men de fleste vinner ingenting. LA4C, derimot, har temmelig faste og solide tilskudd fra Norsk Tipping – hvert år.

I 2023 var det 22 spillere som lot sin grasrotandel gå til Haugalandgruppen av NRRL. Av det ble det en inntekt på godt og vel 9.700 kroner. Det er ikke rekordinntekt, men nære på bestenoteringen fra 2019 på 10.500 kroner.

Alle som spiller i Norsk Tipping kan velge en organisasjon de vil gi sin grasrotandel til. Andelen er inntil sju kroner av hver hundrelapp du spiller for. Går du inn på norsk-tipping.no, kan du velge mellom 32.000 forskjellige mottakere, blant andre Haugalandgruppen av NRRL. Du kan også velge mottaker hos din kommisjonær.

Så dersom du tipper og ikke har valgt noen mottaker av din andel, er det fint om du velger en. Vi synes det er ekstra fint om du velger Haugalandgruppen. Ved spill på Multix, Bingoria, e-Flax, KongKasino, Yezz!, Oddsen og Oddsbomben er Grasrotandelen 14 % av spilleinnsatsen etter fratrekk for gevinster.