Field Day

 • Field Day 2019

  Field Day 2019 fra Åkrasanden

  Field Day betyr at vi kjører radio i 24 timer fra klokka 15 lørdag. Det betyr også – og det er like viktig – at vi viser ansikt og viser publikum hva vi holder på og svarer så godt vi kan på spørsmål om verdens beste hobby.

  Under årets Field Day 7. og 8. september var vi på Åkrasanden. Ikke var det langt å flytte radio og antenner fra Holmen, og mye folk ferdes der. Vi hadde sett oss ut en plass mellom Speiderhuset og strandstien, der vi rigget oss til med telt, bensinaggregat og antenner.

  Åkrasanden på vestsiden av Karmøy er attraktiv, både som badestrand og turmål. Med godt og vel tre kilometer gangsti er det en jevn strøm av som jogger, sykler eller går her, sent og tidlig. Vi satte opp telt på ei grasslette kloss i turstien, like foran speiderhuset.

  Dette året valgte vi en kompakt pakke, til tross for at vi feirer jubileum og kanskje burde breie oss skikkelig [Les mer …]


 • Field Day 2017

  Field Day 2017 ved Amandasenteret

  Årets Field day er over. Loggen vår viser at vi hadde 222 kontakter med 38 land i Europa, Asia og Nord-Amerika. Den største distansen var til Thailand, ca 9000 km. I teltet hadde vi besøk av folk som syntes amatørradio høres gøy ut, og vi som holdt radioen gående i 24 timer, hadde det gøy. Om resultatet kunne vært bedre, får ikke hjelpe. Vi nådde våre mål.

  Takk til Amanda storsenter som lånte oss en stor del av parkeringsplassen og til Ramirent som bidro med en 21 meters lift.

  Antenna hang høyt til værs på en lift. Radioer og glade radioamatører holdt til i et telt på parkeringssplassen ved Amandasenteret i Haugesund.