Nytt golv og nye vegger på klubbhuset på Holmen

24.11.2020

Møtelokalet er så godt som klart til bruk. Vi starter virksomheten mens vi venter på det store vinduet mot vest som skal skiftes. Nå er det siste finpuss. Onsdag kom tavla på plass. Snart er vårt nye motorstyrte lerret hengt opp. I verkstedet er arbeidsbenker under arbeid og taklampe innkjøpt. Nå er alt så klart at vi kan si at første medlemsmøte blir onsdag 30. september.


27.8.2020

Legging av laminatgolv, male resten av veggene bakom, liste langs golvet. Pluss litt puslearbeid. Persienner foran de store vinduene, lister rundt dører og vinduer. Så er stua klar. Men det gjenstår arbeid i gangen og på kjøkkenet. Det er behov for villige folk. Innsatstid er knapphetsressursen her. Mer enn to tommeltotter ingen hindring. Innsatsen kan gjøres på dagtid eller kveldstid. LA2JLA Per Olav og LA6ZP Kjell Ivar har oversikten over hva som skal gjøres og samordner innsatsen.


25.6.2020

Det begynte med at vi ville bli kvitt skrukketrollene som trengte seg inn. Nå har vi også fått et rom som skal bli elektronikkverksted. Brystpanelet på veggene har for en stor del blitt erstattet av platevegger. Taket på kjøkkenet blir reparert og malt. Det samme gjelder taket i stua. Stua blir snudd om, slik at tavle og projektor blir i sør. Det legges også opp til bedre tilpasning til videomøter og til contester for flere enn to radioer samtidig. Det er fortsatt mye arbeid igjen. Har du anledning til å ta et tak, ta kontakt med Per Olav LA2JLA.